Naast onze pakketten bieden we diverse diensten als losse opdracht aan.

Logo ontwerp/revisie

Het logo kan zowel een beeldmerk (afbeelding) als een naamlogo (letter ontwerp) zijn. Voor ontwerp en revisie rekenen wij hetzelfde tarief. Het logo wordt in verschillende formaten geleverd geschikt voor zowel online gebruik als drukwerk.

1 ontwerp op basis van jouw voorkeuren of op basis van ons voorstel: EUR 299,-
Tarief voor leden van StartendeOndernemers.nl: EUR 189,-

 

Brief-/factuurpapier

Wij maken een ontwerp op basis van de door jouw geleverde gegevens. Deze dienst leveren wij alleen als extra service bij een logo ontwerp.

Brief/factuurpapier template voor Word: EUR 89,-

 

Omslag voor social media

 

 

 

Wij maken een omslag afbeelding met jouw logo voor gebruik van jouw profiel, groeps-, of bedrijfspagina op Facebook of LinkedIN. Zo ziet ook jouw sociale media er professioneel uit.

Per omslag: EUR 59,-

 

Banner ontwerp

Wil je online adverteren? Laat dan jouw banner door ons maken. Wij maken zowel statische banners als korte animaties (AniGIF).

  • Rectangle (klein of groot) of leaderboard statisch: EUR 69,-. Bij exclusief gebruik op een van onze uitgaven: EUR 49,-
  • Rectangle (klein of groot) of leaderboard animatie: EUR 99,-. Bij exclusief gebruik op een van onze uitgaven: EUR 69,-

Maatwerk

Voor maatwerk of losse werkzaamheden rekenen we een uurtarief van EUR 35,-. We maken vooraf een vrijblijvende offerte voor je. Bij maatwerk kun je denken aan bijvoorbeeld:

  • upgrade of uitbreiding site
  • grotere website met meer mogelijkheden
  • installatie en hosting op eigen server
  • beeldbewerking

 

Hulp Nodig?

Heb je hulp nodig bij het registreren van je domeinnaam of bij onderhoud van jouw website? Laat het ons weten, we helpen je graag. We maken vooraf een vrijblijvende offerte voor je. Voor hulp en los onderhoud rekenen wij een uurtarief van EUR 35,-.

 

 

Domeinnaam registratie

Het registreren van een domeinnaam kan via onze partner TransIP. De Kosten van een .nl domeinnaam zijn ongeveer EUR 7,50 per jaar. Het eerste jaar wordt met korting aangeboden. Registreren kan hier. Heb je eenmaal je domeinnaam geregistreerd, dan kun je hem direct laten doorsturen naar jouw website op Eigen-Zaak.nl via de doorstuurservice van TransIP. Dit kan voor 5 euro per jaar.

Hosting domeinnaam en e-mailadressen

Wil je niet alleen je domeinnaam doorverwijzen, maar ook je eigen e-mail? Dat kan met een klein hostingpakket van TransIP. Jouw site op Eigen-Zaak.nl is dan te vinden via www.jouwdomeinnaam.nl. Bij de hosting krijg je ook 5 e-mail adressen en een online mailbox. Je kunt dan mailen met jouw bedrijfsnaam. De kosten van een klein pakket (small) zijn ongeveer EUR 3,- per maand. Kijk hier voor meer info.

 

Tekst en beeld

Moeite met het aanleveren van tekst en beeld? Wij kunnen via onze partners uw teksten, fotografie of illustratie voor jou laten verzorgen. Wij sturen je graag een offerte.

 

 

Alle op deze website genoemde tarieven zijn onder voorbehoud van wijzigingen en ex. 21% btw.