vormgever

Op zoek naar een betaalbare gedegen en creatieve partner voor de vormgeving van uw logo, website en briefpapier? Lees dan verder. Wij zijn van oorsprong een professioneel grafisch ontwerpburo dat al ruim 20 jaar logo’s en websites ontwerpt. Wij hebben ons gespecialiseerd in MKB ondernemers die met name in de dienstverlening en creatieve sector actief zijn. Onze doel is het succes van de ondernemer de vegroten door een goede en effieciënte presentatie. Wij geloven daarbij in vormgeving met een duidelijk karakter; een doordacht concept in een eenvoudige opzet.

Wij leveren de volgende diensten:

  • Logo ontwerp of revisie
  • WordPress webdesign
  • Word brief-, factuurpapier template ontwerp
  • Facebook en Linkedin omslag ontwerp
  • Banner advertentie ontwerp

Logo ontwerp

Wanneer u een logo laat ontwerpen, is dit vaak de start van uw eigen huisstijl. Uw logo wordt op verschillende formaten geleverd geschikt voor zowel druk als online gebruik. Logo’s zijn er in vele vormen en formaten. Alleen een beeldmerk, een beeldmerk in combinatie met tekst of alleen een tekst of websitenaam (woordbeeld). In overleg komen we tot de juiste oplossing!

Logo revisie

Wellicht gebruikt u al jaren een logo dat aan een upgrade toe is. Niet elk logo leent zich namelijk goed voor online gebruik. Wij kunnen uw logo opnieuw vormgeven, moderniseren en passend maken voor elk online gebruik en druk. Indien u wel een logo heeft, maar niet in het juiste bestandsformaat, dan kunnen wij uw logo ook opnieuw tekenen en digitaliseren.

WordPress website

Venture Media ontwerpt websites met gebruik van het WordPress beheer systeem. Hiermee kan u als klant desgewenst zelf uw website bijhouden. Onze websites zijn ‘responsive’. Dit wil zeggen dat de vormgeving zich aanpast aan het gebruikte beeldformaat en zo op elk scherm -desktop, laptop, tablet of smartphone- goed werkt.

Voor MKB ondernemers en starters hebben we Eigen Zaak Websites opgericht. Hiermee kunnen we uw website zeer voordelig aanbieden en snel opleveren. Deze Venture Media website is een voorbeeld hiervan.