Wat wel en wat niet?

Onze diensten richten zich op online bedrijfspresentatie en vindbaarheid. Wij maken daarom geen webshops, fora of sites met online verdienmodellen voor onze klanten. Ben je op zoek naar een heldere en professionele bedrijfspresentatie? Wil je snel te vinden zijn en wil je een website die je zelf eenvoudig kunt beheren? Wil je geen astronomische bedragen uitgeven voor jouw website? Wil je wel iets beters dan een zelf provisorisch in elkaar gedraaid ontwerp? Dan ben je aan het juiste adres!

Jouw identiteit

Op basis van jouw wensen maken wij een ontwerp. Hierbij staat jouw identiteit voorop. Waar staat jouw bedrijf voor? Welke uitstraling wil je naar je klanten hebben? Het vormt de basis voor jouw ontwerp. Hoe ons ontwerpproces verloopt zie je hieronder.

 

Logo ontwerp

Wanneer je een logo laat ontwerpen, is dit vaak de start van jouw eigen huisstijl. Je logo wordt op verschillende formaten geleverd geschikt voor zowel druk als online gebruik. Logo’s zijn er in vele vormen en formaten. Alleen een beeldmerk, een beeldmerk in combinatie met tekst of alleen een tekst of websitenaam (woordbeeld). Geef jouw voorkeur aan bij bestelling.

 

Logo revisie

Wellicht gebruik je al jaren een logo dat aan een upgrade toe is. Niet elk logo leent zich namelijk goed voor online gebruik. Wij kunnen je logo opnieuw vormgeven, moderniseren en passend maken voor elk online gebruik en druk. Indien je wel een logo hebt, maar niet in het juiste bestandsformaat, dan kunnen wij je logo ook opnieuw tekenen en digitaliseren.

 

WordPress website

Wij ontwerpen websites met gebruik van het WordPress beheer systeem. Hiermee kan je als klant desgewenst zelf jouw website beheren en van nieuwe content voorzien. Onze websites zijn ‘responsive’. Dit wil zeggen dat de vormgeving zich aanpast aan het gebruikte beeldformaat en zo op elk scherm -desktop, laptop, tablet of smartphone- goed werkt.

Procedure

Deze procedure geldt voor de bestelling van onze pakketten. Voor losse opdrachten kun je ons een mail sturen.

  1. Via Eigen-Zaak.nl of via StartendeOndenemers.nl kies je één van onze pakketten.
  2. De bestelling geschiedt op Eigen-Zaak.nl. Bij bestelling geef je je voorkeuren aan, indien die er zijn.
  3. Door akkoord te gaan met onze voorwaarden en de bestelling te bevestigen is de opdracht geplaatst.
  4. Je ontvang van ons opdrachtbevestiging en een mail met verdere instructies voor aanlevering van content (alle nodige teksten en evt. beeldmateriaal).
  5. Nadat wij jouw aanbetaling hebben ontvangen, maken wij een ontwerp dat ter goedkeuring per mail toegestuurd wordt.
  6. Wij leveren het ontwerp ter goedkeuring op binnen 1 week na ontvangst van al het goede materiaal. Indien er aanpassingen worden uitgevoerd, leveren we binnen 1 week na ontvangst van jouw aanpassings wensen het eindresultaat op.
  7. Wij maken indien nodig 1x aanpassingen.
  8. Na oplevering ontvang je een eindfactuur van Venture Media, eigenaar van Eigen Zaak Websites. You are in business!